Mobiler och reparationer av dem

Jag vet inte exakt vad det är jag gör men någonting dåligt för på något sätt så lyckas jag alltid skada mobilen på något sätt så att jag behöver lämna in den för mobilreparationer. Det är inte alltid så stora saker, ibland är det bara det att jag tappar den i asfalten så den får en spricka och så lämnar jag in den för mobilreparationer ITelecom och får tillbaka den inom en dag. Det är inte alltid skador som behöver fixas direkt utan det skulle nog fungera ändå men jag tycker inte om att gå runt med en sprucken skärm utan jag ser hellre till att fixa det direkt så att den fungerar problemfritt och så att jag slipper oroa mig för att den ska förstöras totalt om jag skulle råka tappa den ytterligare en gång.

Det är väldigt smidigt det där med att bara lämna in mobilen för reparation hos ITelecom också.A Att få tillbaka mobilen redan nästa dag är så skönt, för längre vore jobbigt, för åtminstone jag känner mig väldigt naken när jag inte har mobilen med mig. Den har jag alltid annars så känns superkonstigt att inte ha det.

Nu blir det i alla fall så att jag får vända mig till ITelecom och få just deras hjälp med att göra de här mobilreparationerna så att jag inte behöver tänka på att mobilen kommer att gå sönder totalt eller att något annat med den kommer att börja krångla.