Att göra en ansiktsbehandling

Är så sugen på att boka tid för ytterligare en ansiktsbehandling men jag var på en förra veckan så kanske ska vänta lite. Det är ju inte som att jag behöver det egentligen, för den jag var på i förra veckan hos Sandra Wickman gjorde allting som kan tänkas behövas. Kommer nog att gå tillbaka men kanske ska vänta lite med det, behöver kanske inte gå tillbaka nu i veckan utan kanske ska vänta åtminstone några veckor innan jag kan boka tid för en ny behandling. Behöver inte bli alldeles för långt.

Sen är det klart att det ändå inte är det absolut roligaste att göra något av de där utan att det då likväl kan vara kul att göra något helt annat istället, någonting som också är bra. Sen är det klart att det inte behöver betyda något men jag den övergripande sanningen kring ansiktsbehandlingar är att de alltid är mycket bättre när de görs på en salong som Sandra Wickman och att produkterna och alla ansiktskrämerna verkligen verkar betydligt bättre då än vad det gör i andra lägen. Sådant som faktiskt kan bli ordentligt gjort och att det inte alls blir allt det där onödiga.

Kände att jag var på väg att få utbrott och sånt i ansiktet så bokade direkt tid på Sandra Wickman och nu så har det inte blivit några finnar, blev några små röda märken som försvann inom några dagar, så ansiktsbehandlingen gjorde verkligen det den skulle.